Uw bedrijfspand reinigen?

Bij Mr Softwash bent u hiervoor aan het juiste adres. Mr Softwash is de reinigingsspecialist en verzorgt al een aantal jaar voor diverse bedrijven en organisaties de reiniging van hun bedrijfspanden. Wij zorgen ervoor dat uw pand er weer schoon, fris en representatief uitziet. Bij Mr Softwash doen we dit op een milieuvriendelijke en professionele wijze.

Mister Softwash werkt alleen met vaste medewerkers, zo zal het offerte traject, de reiniging en het natraject door dezelfde medewerkers worden gerealiseerd. Hierdoor zorgen wij ervoor dat er nooit misverstanden kunnen ontstaan.  

Mr Softwash is een professioneel reinigingsbedrijf waar u van op aan kan. Of het nu om een eenmalige klus of een langdurig project gaat. Mister Softwash is uw betrouwbare reinigingspartner! Heeft u vragen over onze werkwijze? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

 

Uw bedrijfspand milieuvriendelijk reinigen

Bedrijfspanden moeten regelmatig gereinigd worden. Dit is belangrijk voor het behoud en onderhoud van het bedrijfspand. Bij Mister Softwash staat het milieu centraal en hierdoor gebruiken wij alleen hoogwaardige en milieu vriendelijke producten. Onze chemie bevat geen schadelijke stoffen en is biologisch afbreekbaar. Door onze hoogwaardige producten garanderen wij dat er absoluut geen schade kan ontstaan aan uw bedrijfspand. 

Wilt u meer informatie over het schoonmaken van uw bedrijfspand? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerker.

Bedrijfspand reinigen

Neem voor vragen gerust contact met ons op: 06- 34503834